CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, November 18

✿ bErsUka sUki dI rUmAh TercHenTa ✿

yuhuu..hallu2 semua..neway nak wish..
SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA~✿
hehe..aku sekarang sedang bersuka suki di rumah..
haha..cuti yang agak panjang..sangat gumbira hatiku..
nanti bulan satu baru balik ganu nuh..haha..bestnya..
boleh la aku bina badan kat umah..kahkah..
jangan terkejut bila balik maktab aku brubah jd AHLI SUMO~
ok lah..chow cin cap lu...

Saturday, November 13

✿ dimana BABU?? ✿


adoi..orang2 kampung..tolong aku...
kucing kesayanganku hilang..hukhuk...
sape2 yang terjumpak sila hubungi aku...
tak pon hantar la ke rumah aku..
aku nak balik kedah isnin ni..nak jumpa dia...
ohhh BABU i miss u damn much!!

Friday, November 12

✿ Bangga dengan Kamu ✿






















hehehe..entry kali ni nak cite pasala bangga..haha..bukan bangga diri..
tapi aku bangga sebab ada seorang adik..Farzana bt Abdul Razak..
kemarin result UPSR keluar..adik aku salah seorang calon UPSR..
aku debar gak nak menunggu result die..tak senang duduk aku kat sini..
tapi Alhamdulullah..Adik aku dapat 5A!! yahoooooooo.........
hepy giler..masa dapat tau tu, aku memang bersyukur sangat..
aku siap menangis2 lagi..tapi aku tak de mase dia ngah raikan kejayaan..
ada kat maktab ag..tak sabar nak balik rumah..so kat sini aku nak tekankan bahawa..
Aku bangga ada adik macam kamu!!


Saturday, November 6

♥ fOr the Rest of My Life ♥

I praise Allah for sending me you my love
You found me home and sail with me
And I`m here with you
Now let me let you know
You`ve opened my heart
I was always thinking that love was wrong
But everything was changed when you came along
OOOOO
And theres a couple words I want to say

For the rest of my life
I`ll be with you
I`ll stay by your side honest and true
Till the end of my time
I`ll be loving you. loving you
For the rest of my life
Thru days and night
I`ll thank Allah for open my eyes
Now and forever I I`ll be there for you

I know that deep in my heart
I feel so blessed when I think of you
And I ask Allah to bless all we do
You`re my wife and my friend and my strength
And I pray we`re together eternally
Now I find myself so strong
Everything changed when you came along
OOOO
And theres a couple word I want to say

For the rest of my life
I`ll be with you
I`ll stay by your side honest and true
Till the end of my time
I`ll be loving you. loving you
For the rest of my life
Thru days and night
I`ll thank Allah for open my eyes
Now and forever I I`ll be there for you

I know that deep in my heart now that you`re here
Infront of me I strongly feel love
And I have no doubt
And I`m singing loud that I`ll love you eternally

For the rest of my life
I`ll be with you
I`ll stay by your side honest and true
Till the end of my time
I`ll be loving you.loving you
For the rest of my life
Thru days and night
I`ll thank Allah for open my eyes
Now and forever I I`ll be there for you

I know that deep in my heart


video

Friday, November 5

♥ chEnta pErTaMa sAya ♥

[ mulakan membaca dengan senyuman ]
salam..lame dah aku tak update blog aku ni..
bangun je pagi tadi aku teringatkan seseorang..
iaitu Encik Chenta Pertama aku..huhuhu..tetibe jer..
dah lama kami BREAK tapi die tetap dalam ingatan aku..
even dah lama kisah antara kami berlalu..huhu..
tetiba aku nangis sebentar pagi tadi..
then trus buka lappy untuk nengok gambar die..
n aku buka FB bff aku NURUL FATIN utk gtau aku rindu CHENTA..
huhu..nak buat macam mane..dah jadi EX pon..
tapi kalu orang tanya antara ex2 aku, yang mane pling sayg..
aku akan jawab dengan penuh kepastian MOHD RADZMAN..
seriously, aku masih sygkan dia..huhuhu..
nanti aku cite panjang sal diri dia..hari ni tak buley nak cite ag..
coz kalu aku cite pasti meneleh air mate ni..huhuk..
neway M.A.N, saya sangat sayang kamu..
aku berani tulis ni pon sebab aku tahu kawan2 msti tak kenal sape dia..
so tak dapat la gitau die..haha..
nak nengok gambor die? jap eh..aku letak~
ni la koleksi gambar die yg masih dalam simpanan aku..

ni gambar die tengah pegang gambar aku..huhu

gambar die mase atas bas rasanya..lawatan..

gambar die kat masjid terapung..TERENGGANU

gambar die lagi..tatau mane..

gambar die pegang kucing..tah kucing sape die culik..hehe..

ni gambar die mase raye kot..aku curi2 amik kat mne aku tatau..ni dh lepas break..

urm...ni jela gambar yang aku ada..hehe..
gambar pengubat rindu..haha..
neway skrng die study kat UMT..
tak jauh dari maktab aku..jerit pon dengar..haha..
papepon..salam RINDU kat kamu..feww...~

Monday, November 1

♥ exam. peperiksaan. aduhh... ♥

salam..hallu2..♥
pekabo semua? hehe..smoga sihat2 blake..
hadoii..aku sebenarnya hampir tak siuman..waa..
tapi mintak simpang la..jgn la sampai gila..
aku skng tngah demam exam..mula 2.11 smpai 15.11..
hadoii..harap2 dipermudahkan la..smoga usahaku tak sia2..
esok aku exam EDU 3103..Murid Dan Alam Belajar..
otak aku dah tepu dengan pelbagai Teori, Model, Kaedah..
mcm2 la..pelbagai..dah macam rojak buah..
hopefully sok aku tak jadi gini..

semoga semuanya berjalan dengan lancar..
hopefully aku dapat jawab dengan tenang n idea mencurah2..
hihihi..doakan aku yek rakan2..

aku dah khatam buku ni..memang penat!


hihi..keciknya gambar buku ni..
kalu nak tgok jelas gunalah kanta..haha..aku tadak buku sbnar..
sebab aku fotostat je buku ni..
jimat..zaman ekonomi tak kukuh ni..ekonomi aku la..bukan negara..
hahahaha..gambar ni pon aku amik kat tenet..

semoga aku lulus dengan warna yang terbang..
insya-Allah..doakan aku yekk...
aminnn...

pss: gud luck semua rakan2 PISMP sem 2 di semua IPGM~